lørdag 2. juli 2011

Siden sist..............

Hustrollet har vært stille lenge, men det betyr på ingen måte at det ikke har skjedd ting i livet hennes siden sist. Snarere tvert imot så har dagene heller blitt altfor travle til tider, og når tiden til stadighet løper fra en, så må noe ofres om man skal få noen timers søvn.

Hustrollet har bl.a startet eget firma med alt det medfører, men AS'et er en realitet, struktur og rutiner er etablert, så det oppleves som mer selvgående og mindre energikrevende enn for kort tid siden. Læringskurven har vært bratt for all del, for dette var ukjent grunn, men samtidig kjennes det godt å utfordre de små grå og oppleve at man mestrer :o)

Husmor-genet har også fått sitt denne våren, og etterhvert har Hustrollet mestret den edle kunsten å bake boller, i allefall sånn noenlunde. Og nei, det er ingenting å le av............baking krever sin kvinne/mann og enda er det langt igjen til Hustrollet kan skryte på seg stabile ferdigheter.
Hustrollet er generellt glad i, og flink til å lage mat, baking derimot er det verre med.
Selv brownies fra Toro mislykkes hun med, og resultatet må fjernes fra formen med hammer og meisel, at det ikke er spiselig sier seg selv............
Gjærbakst har vært en enda større utfordring da Hustrollets hender har i overkant høy varmeterskel, og gjæren som regel dør i det øyeblikket den tilsettes, men miraklenes tid er altså ikke forbi. Bollene ble både store og gode, og at Prinsessen altså måtte bli myndig før hun fikk oppleve mors hjemmebakte får ikke Hustrollet gjort så mye med dessverre.


Ble ikke så værst disse :o) Hustrollet er med andre ord strålende fornøyd med egen innsats så vil tiden vise om hun klarer å gjenta bedriften.

I tillegg til baking og etablering av firma har Hustrollet brukt mye av tiden på varierende aktiveteter som i all hovedsak dreier seg om fotografering eller hunder + litt om håndarbeid. Hustrollet har nemlig tatt tipset om håndarbeid som røykeslutt-hjelpemiddel på største alvor, men det får hun ta mer om senere. Igjen har tiden løpt avgårde og det er definitivt på tide å ta kveld.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar